Silikon, ja tack..

..ja till min mobil alltså ;) Köpte en present till min mobil idag.. ett skydd i silikon för att min stackars mobil börjar bli nött i kanterna. Tyvärr så är det ju redan gjort så jag skulle haft i förebyggande syfte, om jag hade vetat.. Men jag tror inte jag har slitit en mobil så här fort :) Nu har jag iallafall skydd mot att det blir mer slitet. Den blev lite mysigare att hålla i åxå, synd bara att jag inte tänkt på det tidigare.


Jag, mig &.... jag


Inte helt riktigt på topp.... ÄN

Vet att man inte ska väga sig varje dag, utan kanske var tredje eller en gång i veckan. Hur ska man kunna hålla sig så länge??
Man vill ju inte riskera att gå upp i vikt... å vad hade jag gjort idag då? Jo, idag har jag gått UPP i vikt.. å det är ju inte riktigt rätt.. nu gör inte kroppen som vi hade planerat.
Men det kanske är vätska, eftersom jag dricker mera vätska nu än jag gjorde innan. För magen är inte lika utputande som den varit senaste veckorna, det ser jag iallafall klart å tydligt! :)
Men det blir nog bra det här, man får ge det lite tid.. tur att det går mot vintern nu iallafall så har jag "råd" att gå upp lite här å ner nåt kilo där, ska ändå inte ha kjolar, skjorts, linnen nu på ett tag. Så jag hinner... jag hinner spy på den här vintern bra många gånger innan det blir vår igen. Så nog hinner jag gå ner massor i vikt innan det börjar bli varmt igen.
Var ju förresten ute på en promenad igår kväll, vet inte riktigt vart jag fick den energin ifrån. Den bara kom över mig.. ungefär som: Gör det NU annars är det för sent! Så jag gjorde så och snabbade mig ut det fortaste jag kunde innan jag skulle hinna tänka: Nej, imorgon kanske... haha Ärligt :)
Å det var inte så kallt, det var en ljummen kväll.. så det var skönt, men jag vet inte vart energin tog vägen sen för efter monstertrapporna upp till våran lägenhet på 3:e våningen så tog den slut. Totalt.
Jag fick slita av mig skorna för att hinna sätta mig i soffan innan jag svimmade.. haha NU är det dags att börja röra på sig igen... eller så hade jag för lite näring i kroppen. Kändes rätt så komiskt iallafall..

Yes, you can.... I think.. :)


It's time for....

...morgonkaffe!

God morgoooon! Ja.. det känns så. Nu ska jag gå upp och dricka kaffe, såklart.. vad annars ;P Sen idag ska jag faktiskt sätta mig å söka butiksjobb. Jag skriver faktiskt för att jag har ingen erfarenhet men jag tänkte försöka charma dom iallafall.. Så får vi se hur det går! :)

Yippijajjaj jippijippijaj...

Usch vad långtråkigt det blir när det börjar bli kallt å mörkt å vintertid.. Mitt humör å psyke går verkligen upp å ner som studsboll.. Jag önskar man orkade göra saker ändå men vad ska man göra.. Det går ju inte riktigt att ha picknick. Så allt man kan göra kostar pengar. Så då blir det att man sitter å möglar bort iallafall under den här årstiden. Å blommar upp när våren kommer igen. Man skulle haft hund så är man tvungen att göra saker varje dag. En stor jäkel som kräver en massa långpromenader å lek. Det hade vart bra för latmasken..

Nutrilett dag 1

Har haft invägning nu, å första dagen med Nutrilett. Byter inte alla mål mot Nutrilett för att inte riskera att börja gå upp när man börjar äta mat, även om det inte blivit så tidigare. Det är ju bara jag som har slarvat en massa, å då går man ju upp igen.. :) Men jag kör på en liten portion med varm mat åxå så magen håller igång. Så då räcker boxen med shakes i 5 dagar, så jag får äta massa frukt och grönsaker till åxå. Får nog hålla på i 2 veckor först får se vart man ligger då. Nu kör vi!

Dags för ett försök


Då var det dags igen.. Miss Jojobantare, that's me :) Nej, det är inge bra. Men att det ska vara så svårt att hålla vikten nere. Kände att det här en väldigt bra tid för att köra lite Nutrillet ett tag eftersom jag just nu är inne i en period då jag inte är så väldigt sugen på mat. Bara jag slipper gå hungrig så är jag nöjd. Så nu är det dags att gå ner några kilo igen, får vi se om jag lyckas hålla dom nere den här gången. Måste se till å börja träna så jag slipper det här jojandet.. men det är ju lättare sagt än gjort. Men jag ger inte upp.

Flytt-tankar...

Vi tog oss en promenad idag till Oslo City, gillar verkligen det köpcentret.. 4 våningar med en massa affärer. Vad finns det inte där liksom.. Var skönt väder ute å det var som upplagt för en promenad. Å det var då "separationsångesten" kom över mig, jag kommer sakna den lyxen att kunna ta en promenad till centrum. Det har varit härligt att haft det så. Å andra sidan så kommer jag ha tillgång till en massa härliga skogspromenader när vi flyttat, det har jag inte nu. Jag får tänka så. Men det är väl lite så jag funkar, gräset är ALLTID grönare på andra sidan.. det jag inte har, det vill jag ha :) Men man är ju flyttbar, å vem vet.. sen när man vunnit massa pengar å blivit panschis så kan man flytta in till stan om man känner för det ;D Men det är väl egentligen det enda jag kommer att sakna åxå. Nej då, det blir så bra.. :D

Öhhmmm.. ja

Lite piggare så här på kvälkskvisten.. skönt det att det går uppåt lite. Ska försöka pallra mig iväg imorgon å handla lite underkläder, behövs kan jag lova. Är så inställd på att flytta nu, så jag hoppas att det kommer någon som vill ta över lägenheten fortare än 3 månader. Så det blir väl ett antal visningar som väntar snart, förhoppningsvis. Ska lägga ut en annons om att vi söker lägenhet så slipper vi sitta å kolla runt som tokar. Har redan tröttnat på det nu.. :) Har hört att det är ett smartare drag att själv lägga ut annons, så vi ska testa det.

Tänd ett ljus..

Nu känns det som att jag har hamnat i en jäkla svacka på alla punkter. Vet inte om det är jag som skapar problemen eller om jag har en jäkla otur, börjar på att fundera. Nu visade det sig att min ena jobbansökan inte fungerade så bra, det gick inte att få upp mitt CV. Kollade upp det och ändrade till en annan version av dokumentet istället, antagligen hade jag ett för nytt än vad dom hade installerat på deras dator. Så nu hoppas jag väl på att det här ska fungera bättre. Kan i å för sig vara positivt för nu kollar dom väl upp mitt CV igen för att se om jag har ändrat. Humöret är ju inte på topp direkt å jag har ingen energi över till en endaste liten grej. Hade tänkt att åka in till stan idag för en väldigt nödvändig shopping, inte ens det har jag lust med. Det kan mycket väl vara årstiden åxå, det är ju vid den här tiden jag brukar bli nedstämd. Så det är väl bara att kämpa emot även om det inte är så lätt. Hoppas på att det känns bättre efter att vi har fått flyttat, men det är ju ett tag dit åxå.. Varför bor jag här uppe när jag vet att det blir så här varje år... kanske fungerar om jag skaffar mig nån sån där ljuslampa.. Det hjälper inte att ha vita väggar iallafall för här är det så vitt det kan bli. Gaaaaah.... vad ska man hitta på mot det här. Så jäkla onödigt att ha det så här.

Dags för nåt nytt

Imorgon säger vi upp lägenheten hade vi tänkt. Känns faktiskt lite nervöst, har ju bott här i 1år nu så det blir lite konstigt. Men samtidigt skönt åxå. Men att vara "mellan två hem" kommer ju kännas lite smått läskigt.. med andra ord tillfälligt hemlös. Men vi får väl bara ta nån lägenhet som känns bra, spelar egentligen inte så stor roll eftersom man är tvungen att byta efter 3år. Så målet vore ju att kunna köpa ett litet hus eller lägenhet nästa gång för man kan ju inte hålla på flytta runt som en jojo var 3:e år. Man kan ju i å för sig ansöka om att få bo kvar 3 år till men 6 år är max, å man vill ju gärna bo i nåt som man själv vill välja om man vill flytta ifrån. Men nu har bostadssökningen börjat... även om det kommer bli mer lägligt om 1 1/2 månad. Dom flesta som ligger ute nu är ledig från nästa månad. Det blir spännande iallafall..

Remsor blir till matta


Mattan håller på formas.. Lilla pysselboken kom till användning i början, det är inte så jäkla lätt att hålla reda på alla maskor å antal :) Men nu är det bara att köra på..

Rastlös

Jag är väldigt rastlös just nu, måste hitta på nåt att göra nu annars kommer jag bombardera den här bloggen med massa onödiga inlägg bara.
Fast jag hade ju tänkt att börja på en matta till sovrummet virkad av ett lakan å ett par jeans (minst), rivna i remsor alltså..
Skulle börja på det igår men det kändes roligare att fixa till jeansen, så det blev dom först istället.
Sååå... jag tar å gör det nu slipper jag sitta här å skriva en massa mera strunt.
Kram & puss, tygbits-tuss...

Om-modellerade jeans..

Eller olabukser som man säger här i Norge :D


Morn morn!

Sitter här med mitt morgonkaffe, mörasnus (som vi för övrigt ska sluta med.. idag, imorgon, vilket år som helst.. Nej då, men så ska det bli. Inte ens mitt förslag ^^) och vad gör jag förutom det då, inte så mycket faktiskt. Börjar känna att den positiva andan är på väg tillbaka in i kroppen igen, allt tack vare pengar. Det är alltid pengar, oavsett. Det påverkar mitt psyke så otroligt mycket, men inte för att jag mår dåligt över att inte kunna köpa alla fräsiga prylar som jag vill ha. För nej, det är väl inte så överdrivet mycket jag vill ha. Just nu känner jag inte att det är nåt speciellt jag vill ha, jag är nöjd. Jag har min android som jag kan göra allt jag vill på. Behöver inte OCKSÅ ha dator(även om jag nu har det, men den är 4 år gammal å redan utsliten..), hm... jag där tog det stopp, jag kommer inte ens på saker som finns som man skulle vilja ha, eftersom jag inte är så intresserad. Men det är ingen som säger att jag inte kommer bli det, för jag gillar trots allt teknikgrejer. Iallfall så har det med samhällsaktiga frågor att göra. Om jag inte kan betala hyran i tid, om det så bara gäller en dag, eller alla räkningar.. DÅ sjunker mitt psyke till botten med en rasande fart. Å jag antar väl att jag knappast är unik på det. Men jag måste känna att jag kan göra rätt för mig, annars mår jag skit.
Så jag är glad att jag slipper den känslan nu ett tag, å förhoppningsvis aldrig mera.
Hellre flyttar jag till en hydda utan hyra å räkningar än att behöva gå med oro för att man inte klarar av att betala allting. Men hittills så har vi ändå lyckats klara det hyffsat bra, men hyran nära centrum är ju löjligt hög och lägenheterna löjligt små. Därför flyttar vi till nåt billigare utanför, men det är ju även naturen som drar en hel del.
Antar att det är svårt att ta två småstadsbor å få dom att trivas i en 45kvm lägenhet bland en massa asfalt :)
Jag behöver skogspromenader, lite lugn ibland. Kan vara åldern.. men jag skyller på uppväxtförhållanden ;)

Jeanspyssel

Ikväll fick jag använda min kreativa ådra igen. Fixade ett par jeans så dom fick en mycket snyggare modell. Likt haremsbyxa fast inte riktigt lika extremt. Lägger ut bild imorgon på det. Jag blev iallafall väldigt nöjd för det blev mycket bra.

Nu ska jag nog krypa ner i sänga snart.. Får se vad morgondagen har att erbjuda. Natti natt på er alla människobarn..

Livets dryck..


Det är kaffe det.. Men det tar ju slut så fort i detta hem. Har precis öppnat en ny burk nu, brukar variera lite bland olika sorter. Orkar inte med bryggkaffe så vi kör pulverkaffe bara. Den här gången blev det Brasero, smakar lite som punch-pralin, gott är det vettö. Måste dricka kaffe annars blir jag som en sömngångare resten av dagen. Ett annat litet handikapp jag har :)

Kyligt värre

Oj, det är varmt idag.. hela 8 grader. Men jag är nöjd med att det ännu inte har krypit ner under 0-strecket. Det är då det börjar bli lite jobbigt. På med stora halsduken, upp över ansiktet till näsan. Då brukar folk kolla konstigt på mig, men jag fryser ju för fasen! Är det ingen annan som fyser när det är minusgrader..? Jag bryr mig inte speciellt mycket om att dom kollar, jag har ju en lite fryskänslig kropp som gör att jag är tvungen att totalmundera mig för att slippa frysa så jag skakar. Men det värsta är ju händerna i minusgrader. Om man blir tvungen att ringa medans man är ute. Å så måste man ta av sig ena vanten, leta upp numret.. men redan då börjar fingrarna på att stelna som gör att det tar längre tid än vanligt att få fram numret. Sen när man väl börjat ringa så har man ju totalt domnat bort i handen så sen är det ju ett jäkla jobb att försöka få tillbaka värmen å känseln i handen igen.. Nej, fy fasen vad jag älskar vintern!

Livet rullar på..

Skön helg det här blev. Bara tagit det rätt lugnt å haft det mys. Till veckan händer det grejer, då ska lägenheten sägas upp. Sen får man börja kolla på ny bostad.. lite utanför Oslo. Hoppas på att hitta nåt mysigt krypin någonstans. Hoppas man inte kommer sakna lille Carl Berner allt för mycket, å alkisarna i parken utanför :) Men lägenheten börjar gå mig på nerverna en del så det ska bli skönt med luft å natur. Jag KRÄVER balkong, det är det enda krav. Trodde inte jag skulle behöva det med så stora fönster men det blir väldigt instängd känsla efter ett tag. Men nu vet man ju det, så har man lärt sig lite mer om sig själv. Undrar bara vart vi hamnar nånstans, det ska bli spännande.

Grått ute men sol inne :)


Så här kul väder är det i Oslo idag, kanske i Sverige med för den delen.. Men det skiter jag i för idag ska jag bara mysa hela dagen. Just nu, kaffe..

Spå i kaffe

Jo förresten! Jag hade en väldigt konstigt "bild" i mitt senaste kaffe. Vet inte det syns på bilden men det är små tunna streck som går från cirkeln å utåt, lite som en sol. Den stora cirkeln har en mindre cirkel i mitten. Så det är... ett öga? Vet inte vad det är, men det såg rätt läckert ut för det var så tydliga streck å konturer.

Passivt

Jaha vad händet denna dag då.. Ska iallfall dricka kaffe å kolla på lite serier som finns på usb-minnet, det är dom saker jag vet säkert idag. Jobben haglar inte in direkt på NAV (norska arbetsförmedlingen) eller Oslo kommun men jag söker när det kommet in nåt. Dagisen är smarta.. nu verkar dom ta in egna vikarier så det inte blir några jobb inom bemanning... hmmm Men jag kämpar på..med en stor suck...

Mörkret slukar min energi..


Mörka årstiden är här... usch. Även om det ändå har börjat på ljusna nu medans jag skriver. Men snart kommer det att vara mörkt längre än det är ljust, och jag tappar energi.. jag behöver ljus. Jag är väldigt beroende av ljus, så det är inte direkt min favoritstund på året. Men nu ska jag gå upp å göra kaffe å tända lite värmeljus får se om jag kan få lite positiv energi iallafall. Men jag behöver nog köpa en stor strålkastare att ha hemma för att lyckas hålla humöret uppe vinterhalvåret. Ändå har vi kritvita väggar i hela lägenheten, så det kan funka bättre än andra år. Vi får se..

Värmlänningarnas vecka

Tjohooo! Här kommer jag med ett inlägg efter några dagars tystnad. Har inte haft nåt att blogga om och jag antar att det är bättre att vara tyst än att skriva en massa dritt.. eller? :) Tror att det börjar hända grejer snart iallfall, så man slipper mossa sönder helt å hållet. Känner att jag behöver göra nåt väldigt väldigt snart innan det börjar gå åt andra håller istället. Fasen jag har en massa energi som jag bättre kan göra av med på nåt vettigt. Som t.ex bra å nyttigt arbete bland andra människor. Får hoppas på att det snart är nån trevlig arbetsgivare som åxå inser det.. Nu ska jag iallfall snart ägna tid åt soffan å sätta mig å kolla på Halv åtta hos mig, eftersom det sänds från Arvika den här veckan. Min sambos hemstad.

När kommer blogg-appen för android????

Det finns ju en app för Iphone, och varför begränsa sig där? Är vi android-folk utmobbade eller?? Jag kommer aldrig köpa en fjollig I-phone.. Nej, jag skojar nu. Men när blir det en app till android-mobiler? Det finns väl lika många som har android som iphone ungefär?? Jag vill åxå ha en fräsig blogg-app till min mobil... :)

Helg-lyx


Morgon igen.. å dricka kaffe. Kaffe, kaffe, kaffe. Är glad att jag kan dricka kaffe igen, å att min mage är riktigt kanonbra nu! Iallafall, tillbaka till kaffet. . Hade glömt att köpa mer mjölk å hade ingen lust att gå till affären genom dimman, så jag tog vaniljglass med chokladbitar. Den som jag gjorde kaffedrinken med :) Så lite luxus så här på lördagsmorgonen har man alltid råd med. (men om jag ska vara ärlig så fattades mjölken iallfall... å det smakade sådär, haha Men det kändes lyxigt iallafall) Skål! ;)

Disspläjen mådeller ida

Vet inte hur jag gjorde.. Men jag hörde ett "kamera-ljud" å så har jag lyckats tagit ett screen shot igen, bild på displayen. Det är andra gången jag gör det men jag vet inte hur. Både gångerna har jag hållit i mobilen konstigt, då jag har kommit åt det... Mysterious.. Men då fick ju jag nu iallafall tillfället att visa mina snygga ikoner :) En jävla slump att det var sidan med just uggla som var uppe när bilden togs, eftersom det är Uggla i P4 idag klockan ca 13.03. Glöm inte det! ;)

Höstbild

Kom på under vägen att jag skulle ta lite höstbilder, det blev en.. Så här är den :)

Promenix, yes pix!


Nu drar jag ut på promenad..

Girl talk

Vaknade upp av världens j*vla mensvärk.. Kände knappt nåt när jag var yngre men det har blivit värre nu. Men jag får vara glad att det bara är värst en dag och tur att det finns värktabletter, men innan man fått i sig dom.. Hur ska jag kunna fixa att få barn, det undrar jag.. Kommer svimma av bara lite förvärkar hemma =S Nej jag tror jag skippar det å adopterar istället.. Jag trodde att jag hade rätt hög smärtgräns, inga problem med att ta piercings, tatueringar, sprutor å allt möjligt men när det kommer till magen å neråt är jag inte lika tuff längre.. ;) Magont påverkar ju hela kroppen så det känns som att det strålar ut åt alla håll.. Så idag är det synd om mig! :) Bevarar sommarn med en lite somrig bild å ett trött morgon-smiiiile.

Garnprydd

Jag har nämnt tidigare att jag inte tycker om vinter å kyla. Men jag är väldigt övertygad om att man kan hitta nåt positivt i det mesta. Å det här är en av det sakerna som jag tycker är det bästa med att det börjar bli kallare:
Benvämare, tjock stor halsduk att linda in sig i, sockar att mysa omkring i.. Jag har hittat nåt med vintern som jag gillar trots allt.. Å om man inte har en vinter kanske man slutar att uppskatta sommarn? Det gäller bara att klä sig så man inte fryser, för frysa är ju bland det värsta jag vet. Å här i Norge kan man nog vara klädd i stickat från topp till tå utan att någon kollar konstigt på en. Är inte det lite tantigt å vara klädd så i Sverige? Det var nog det förr iallafall, eller så tyckte man bara det när man var yngre.. Inte för att jag nu helt plötsligt föraktar Sverige på nåt vis för att jag flyttat därifrån :) Vissa saker kan vara skönt å slippa, å vissa saker saknar man. Sverige har sin charm, precis som Norge har sin. Väldigt lika länder, men ändå väldigt olika på samma gång.

Smakade som julafton


Den var riktigt god, kanelen på toppen var liksom som grädde på moset.. Fast man får nog passa sig för att inte dricka för många så man inte själv blir riktigt på kanelen.. Hee hee Men man fick lite mys- å julaftonskänsla. Det här kommer bli en ny favorit mitt i dom mörka vinterkvällarna.

Min fredagsdrink

Hoppar in lite snabbt en sväng till. Lyssnade på Uggla i P4 nyss å så avslutade dom med fredagsdrinken som denna gång var en Irish Coffee. Det är min favoritdrink, eller varit iallafall. Nu slåss den lite om förstaplatsen med rom & cola. Min drinklista är inte heller så överdrivet lång för jag föredrar annat. Men nu blev jag så sugen på kaffedrink.. Så jag kollade upp om det går att använda rom istället för whisky, å ja då! Ett väldigt lätt recept å inte dyrt, har ju redan det dyraste hemma. Så för första gången ikväll (ja faktiskt) ska jag fixa mig en fredagsdrink. Alltså om meningen med "en fredagsdrink" är att man tar en and that's it.
Så nu hade jag tänkt dela med mig av den här drinken.

~1 glas~
2 msk mjölk
1 klick vaniljglass med krossad choklad
4 cl rom
1 tsk socker
2 dl kaffe
1 krm kanel

Gör så här:
Koka upp kaffe. Häll i en skvätt mjölk i ett glas å vispa tills det blir skummigt, lägg på en klick glass å sockret, råsocker blir godast. Mät sedan upp rom (4 cl brukar bli bra) och häll över, sedan kaffet å till sist toppa med lite kanel.
Det låter väl grymt gott! Så ikväll blir det en fredagsdrink även för mig.
Receptet kommer ifrån matklubben.se, tänkte länka men jag kunde inte göra det från mobilen. Så det får bli bra så här. Skål och trevlig helg!

Spökbok

Pratade med mamma förut å då kom läsplattan på tal, och då kom jag på att jag har ju för fasen ett litet bibliotek i min mobil. Helt otroligt vad man kan göra med dagens teknik :) Jaja, jag börjar närma mig 30 så jag "får" säga så ;P Iallafall, jag kan ju ladda ner å läsa böcker direkt i mobilen och det har jag glömt bort att testa. Än så länge tänker jag bara testa gratisböckerna får se hur det funkar. Så nu har jag hittat nån skum bok om en tjej som blivit mördad av sin kille å vaknar upp å undrar vart hennes kropp är.. Låter bra va haha Kan ju tillägga att kategorin är ungefär spökhumor så det är INTE seriöst. Men det lät ju så helknas så jag måste ge den en chans å se vad det är för nåt. Inte nog med att det kan bli obekvämt att läsa en bok på mobilen så är alla böcker där på engelska.. så nu får man anstränga sig lite extra. Återkommer när jag har läst en bit..

Denna dagen gick i städningens tecken


Blev lite städat idag. Skinande rent golv efter städmopp med tillbehör som jag fick av mams, heja Enjo ;) Sen är jag lite barnsligt lycklig för jag hittade en ny display till min mobil med skitsnygga ikoner å bakgrunder. Så nu är hela mobilen förändrad å allt går i rött. Å helt gratis var det åxå. Nästan bättre än när man varit på shoppingrunda :)

lappsjuka.nu

Nu har jag gjort en tokig grej. Jag chansade iväg ett mail till ett dagsenter får se om jag får nåt svar. Tycker sånt är skitläskigt egentligen, vet inte varför. Dom vet ju inte vem jag är men det känns som man blottar sig totalt, det går bättre att åka till ett ställe å fråga om jobb. Men jag ansåg att ett mail var bättre just nu, för att få ut så mycket vettig info som möjligt. Är ju sämst på att prata. Har testat iallafall, det leder antagligen ingenstans men prova kan man väl alltid. Jag möglar ju bort här just nu å det går jag inte med på. Får panik snart! Vart har mitt bemanningsföretag tagit vägen då?

Nu är det nog!

Just nu trivs jag inte så jättebra med livet.. Det här går inte, det måste hända nåt nu. Man får känslan av värdelöshet å tappar helt energin. NU måste det hända nåt. Varför känns som att alla andra bara behöver blinka lite så har dom mer eller mindre fast jobb.. Jag ligger i så mycket jag kan varje gång jag har kommit till nytt ställe eftersom att jag alltid tänker ATT det kan vara en jobbmöjlighet om dom bara ser hur aktiv jag är. Men är det nån som behöver mig då? Nää Å när nån äntligen gärna viljat ha mig kvar å behövt det så har jag bara varit vikarie för nån som bara varit kort sjukskriven så jag har inte fått plats att vara kvar sen. Så max 2 månader på samma ställe kanske. Så det måste ju ha lite med tur att göra åxå.. Å jag har sån jäkla otur hela tiden. Men nu så är det slut på det här, hoppas jag. Jag bor ju för fasen i ett land med massor med jobb! Så varför ska inte jag kunna få nåt?!! Visst kan man jobba inom bemanning under en längre tid, det är det väl ganska många som gör, inom andra områden. Inte inom dagis, för det kräver ju att man ska känna barnen för att göra ett bra jobb. Ju fler dagis, desto fler arbetssätt, åsikter, namn.. Desto yrare blir man. Så nu har jag fått nog, vill känna mig delaktig i samhället å vara glad av att vakna varje morgon, inte känna mig uttråkad.

som en smak av nybakta bullar...


Igår premiärbesökte jag Charlottenbergs köpcenter. För mig var det helt första gången, å jag blev mest imponerad av utbudet i godisaffärn :) Det fanns ju allt. Var tvungen att testa vanilj cola för det har jag aldrig druckit. Det var inte så äckligt som jag trodde att det skulle vara.. Om man höll andan när man drack, för det luktade penicillin.. Men smaken var okej. Värre med Cherry cola, det är ingen höjdare. Vet inte om jag köper vanilj cola igen men nu har jag testat iallafall.

Borta..

Skumt värre.. Det ska ju såklart vara en video under mitt förra inlägg men jag upptäckte nu att den inte är där. Jag såg helt klart att den hamnade där innan jag postade inlägget.. så jag vet inte vart den tog vägen.

RSS 2.0