Inte helt riktigt på topp.... ÄN

Vet att man inte ska väga sig varje dag, utan kanske var tredje eller en gång i veckan. Hur ska man kunna hålla sig så länge??
Man vill ju inte riskera att gå upp i vikt... å vad hade jag gjort idag då? Jo, idag har jag gått UPP i vikt.. å det är ju inte riktigt rätt.. nu gör inte kroppen som vi hade planerat.
Men det kanske är vätska, eftersom jag dricker mera vätska nu än jag gjorde innan. För magen är inte lika utputande som den varit senaste veckorna, det ser jag iallafall klart å tydligt! :)
Men det blir nog bra det här, man får ge det lite tid.. tur att det går mot vintern nu iallafall så har jag "råd" att gå upp lite här å ner nåt kilo där, ska ändå inte ha kjolar, skjorts, linnen nu på ett tag. Så jag hinner... jag hinner spy på den här vintern bra många gånger innan det blir vår igen. Så nog hinner jag gå ner massor i vikt innan det börjar bli varmt igen.
Var ju förresten ute på en promenad igår kväll, vet inte riktigt vart jag fick den energin ifrån. Den bara kom över mig.. ungefär som: Gör det NU annars är det för sent! Så jag gjorde så och snabbade mig ut det fortaste jag kunde innan jag skulle hinna tänka: Nej, imorgon kanske... haha Ärligt :)
Å det var inte så kallt, det var en ljummen kväll.. så det var skönt, men jag vet inte vart energin tog vägen sen för efter monstertrapporna upp till våran lägenhet på 3:e våningen så tog den slut. Totalt.
Jag fick slita av mig skorna för att hinna sätta mig i soffan innan jag svimmade.. haha NU är det dags att börja röra på sig igen... eller så hade jag för lite näring i kroppen. Kändes rätt så komiskt iallafall..

Kommentarer
Postat av: Jenny

Sv: Jag säljer alla smycken på min blogg så du kan köpa dem av mig. De kostar 249:-

2011-10-31 @ 10:24:44
URL: http://stylebyjny.blogg.se/
Postat av: Neta

Gå upp och ner till takterassen... ha ha... där tog min ork slut kan jag säga....

2011-10-31 @ 12:34:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0