Systund


Ska fixa till ett par jeans..

Farinfrukost


Fil och farinsocker, min favorit. Det är mormor å morfar för mig :)

Lägenhetsjakt

Lägenhetsjakten är i full gång.. Först är det svårt att hitta en lägenhet som fyller någorlunda ens krav, vilket är att inte vara mindre, dyrare.. eller ligga alldeles för långt bort. Å när man väl HAR hittat den så är det femtioelva andra som åxå vill ha den. Pust.. men vi har dämpat kraven nu när det gäller rum, så får vi fixa en trea längre fram, för dom är inte lätt att hitta under 9000kr om man vill bo inom en 30min till Oslo.. Men det blev lite ändring när jag kände att jag fick lite lätt panik på tanken av att flytta för långt bort från Oslo, till en liten håla istället.. så jag tror att vi blir kvar Oslo-området ändå. Jag är ju knäpp i huvet jag vill lämna den här härliga staden efter bara ett år.. om vi blir kvar i Norge så hinner man nog flytta ut till nåt mysigt hus när man blir äldre. Så det så! ;P

Bananas


Smörgås a' la norsk.. Jag antar att det finns folk i Sverige åxå som lägger banan på mackan, men jag har aldrig sett det. Däremot har jag sett flera göra det här, så det borde vara vanligare här. Rödbetor på knäckebröd verkar vara en annan hit...

Blommor och.... ull

Kom på att jag har glömt att lägga ut en bild på min nya favvomössa som jag har gjort. Jag blev rätt nöjd med mönstret. Här har ni den iallafall, så NU ska jag upp å äta frukost..

:)

Ljuvliga morgon! Ja så känns det nu faktiskt.. Kanske går att må bra även på vintern åxå, bara man håller huvudet igång med nånting.. Ja, jag ska inte säga för mycket, snön å minusgraderna har ju inte kommit än :) Hur som... nu ska jag upp å dricka kaffe denna härliga morgon, sen tror jag faktiskt att jag drar ut på en morgonpromenad. Det kan vara rätt mysigt när det är mörkt ute å helt dött på folk runt omkring.

Ylande varg

Så bidde det en ylande varg. Har fått lite beställningar så det är väl bara att fortsätta imorgon med nästa projekt. Min hemsida kommer upp snart snart, nu börjar det närma sig riktigt... Måste bara få klart designen till blyertsgalleriet.


RSS 2.0